2693: Ode-Huisje

Ode huisje
Dit transformator-huisje brengt een ode aan de Heemraadssingel. Dat hadden we niet verwacht. Niet van de Heemraadssingel en niet van een transformatorhuisje.

Let’s Make Wow:
Geef een kleurloos utitiliteits-ding een spannende extra functie.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Voor wie dit huisje leuk vindt zijn er in de directe omgeving van deze ene nog 5 anderen te vinden. 1 over de historie van de Heemraadssingel en nog 4 anderen over de flora en fauna van de singel en het park. Een initiatief van bewoners verenigd in de werkgroep Buitenruimte van stichting Boulevard uitgevoerd met Blikontwerp. Het is betaalbaar en goed te doen. De stickers zitten er al sinds 2011 op. Meer weten? acmboel@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *