29: Rots op je rug

Rots_op_je_Rug
Sisyphus moest dag in dag uit een rotsblok tegen een bergwand opduwen.
Obelix droeg altijd een menhir met zich mee sinds hij als kind in de toverdrank gevallen was.
Van de meneer op de foto weten we niet of hij ook door de goden gestraft is, of juist gezegend door de druide uit Asterix, maar als we goed kijken zien we dat ook hij een rots op zijn rug draagt. En zo te zien zonder enige moeite.

Steeds meer innovatie komt niet uit de laboratoria van grote multinationals, maar van consumenten. Zorg dat je contact hebt met de gebruikers van je producten. Kijk wat ze met je product doen, hoe ze het aanpassen aan hun eigen behoeften. Dat kan een zelf gemaakte rotsblokrugzak zijn, maar ook een simpel elastiekje dat het dagelijks gebruik helpt verbeteren. Vertaal die aanpassingen vervolgens naar je product.
Heb je geen toverdrank voor nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *