95: Kappers-stoplicht

Kappers-stoplicht

Hoe weet je of de kapper nu tijd voor je heeft? Je kunt binnen stappen en vragen. Maar de meeste mensen doen dat niet. Knipstudio ’t Centrum, aan de Poelestraat in Groningen bedacht een oplossing. Een stoplicht voor de deur.
Rood betekent: vol. maar u kunt wel een afspraak maken.
Oranje: kom binnen, u wordt zo snel mogelijk geholpen.
En groen betekent: U wordt direct geholpen.
De simpele oplossing geeft iedere voorbijganger in een oogopslag informatie; niet alleen de paar die binnenstappen om te vragen. En als het stoplicht toch op groen staat, zul je als passant sneller even je haar laten knippen.

Vraag: kun je een voorwerp uit een andere context in jouw business gebruiken?
Vraag: hoe kun je de klant pro-actief informatie geven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *