100: Feest!

feest

Het is feest aan de Herebinnensingel in Groningen.
Feest is een krachtig moment -een magical moment- dat veel beter kan worden gebruikt.

Vraag: Rond welke feesten of andere magical moments kun jij in jouw branche een unieke propositie te ontwikkelen?

Het is ook feest op straatjutten. Dit is de 100ste achtereenvolgende dagelijkse straatvondst die ik hier publiceer. Om dat te vieren geef ik 100 straatjut-ebooks gratis weg. In het e-book alle 100 straatjutvondsten tot-nu-toe handig op categorie gerangschikt. Een inspirerende ideestarter.
Je kunt het ebook krijgen door mij even te mailen op richard@wowideas.nl o.v.v. ebook. Geef meteen je naam en wat je doet. Dan weet ik voor wie ik schrijf. Natuurlijk mag je meteen feedback geven op straatjutten. Graag zelfs.
Wees er snel bij, want nummer 101 vist achter het net 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *