284: Wij verbouwen

Lange_Haven

Ooit was verbouwen vooral een periode van ellende. We verstopten een bouwplaats achter effen doeken met hooguit de naam van de aannemer erop.
Tegenwoordig grijpen we de verbouwing juist aan om groots uit te pakken. Op steeds meer plekken zien we voor een bouwplaats levensgrote doeken met krachtige beelden die aangeven hoe geweldig het allemaal gaat worden. Nog mooier is deze bouwplaats aan de Lange Haven in Schiedam. De roze kleur, de grappige suggestie van een raampje met plant rechts op de foto en de sterk communicerende beelden en teksten doorbreken het patroon van de historische, statige gracht en trekken alle aandacht naar zich toe.

Vraag: hoe kun jij een tijdelijke afwezigheid of onbereikbaarheid juist in je voordeel ombuigen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.