473: Wake-up Sandwich

Sandwich_hotel

Wake up Sandwich: een nieuw begrip hier in de straten van Antwerpen. De sandwich -volgens Wikipedia een uitvinding van de onovertroffen Engelse keuken- stond tot op heden niet bekend om zijn slaapverdrijvende eigenschappen, maar daar lijkt nu een einde aan gekomen. In dit Antwerpse hotel heeft men ontdekt dat men (zelfs de diepst slapende) gasten ’s ochtends klaar wakker kon krijgen met twee sneetjes brood. Een geweldige usp die men niet onterecht pontificaal boven de ingang heeft vermeld.
Het hotel is niet bang voor navolging want het gebruikte beleg tussen de boterhammen is een goed bewaard geheim. Wel fluisteren boze tongen dat de concurrentie zal terugslaan met de slaapverwekkende croquet.

Vraag: kun jij een totaal onverwachte eigenschap bedenken die je aan jouw product zou kunnen toevoegen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *