503: Bier, Vrouwen & Voetbal…

Thanks_for

Dear God, Thanks For Beer Women & Football, meldt dit t-shirt in een etalage aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Het zegt meteen wie je bent en waar je bijhoort. In dit geval (licht) gelovige mannen in een bepaalde sociale stratificatie.
Daarbij valt naast de onderwerpen ook de volgorde op. Eerst bier, dan vrouwen en (dan pas) voetbal. Maar misschien komt het doordat dit T-shirt in (FC)Groningen hangt en is de volgorde in Rotterdam of Amsterdam precies omgekeerd?

Mensen hebben behoefte zich te positioneren. Net als merken. T-shirts met gevatte slogans helpen daarbij (zeker als je zelf niet zo gevat bent). Raar eigenlijk dat dit soort slogans zich vooral beperken tot shirts en nog niet terug te vinden zijn op andere voorwerpen.

How to Wow: op welke voorwerpen uit jouw branche kun jij gevatte slogans zetten waarmee je klanten zich kunnen positioneren?

bijv:
Paraplu: Protector of extraordinary talent
Pannen: Move over Jamie
Schoenzolen: Haha, ik ben sneller

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *