504: Blinde Paniek in Gouda

Vogelschrik

Gouda (anp) – In de Zuid-Hollandse stad Gouda is een raadselachtige ziekte uitgebroken onder de plaatselijke vogelpopulatie. Koolmeesjes, Roodborstjes en Vinkjes zijn bevangen door een vreemde passiviteit. De beestjes zitten stil op een boomtak of soms zelfs gewoon op de grond.
’De diertjes zijn zich van geen enkel gevaar meer bewust’, zegt inspecteur E. Fladdergraag van de plaatselijke Vogelbescherming. ’Je kunt ze zo beetpakken.’ En met een trieste glimlach voegt hij er aan toe: ’Het zijn nu net blinde vinken’.

Na moedig speurwerk heeft Fladdergraag de vermoedelijke oorzaak gevonden in een speelgoedwinkel aan de Korte Groenendaal. Daar worden vogelhuisjes verkocht die kinderen zelf kunnen beschilderen. Het heeft in de stadstuinen geleid tot een explosie aan kleur. Waar de vogels gewend waren aan vogelhuisjes met natuurlijke (groene en of bruine) tinten zijn ze volledig gedesoriënteerd geraakt door de expressiedrang van de Goudse jeugd.

De plaatselijke afdeling van de partij voor de dieren heeft de burgemeester gevraagd in te grijpen en de huisjes uit de handel te nemen,
Een woordvoerder van de Goudse kattenpopulatie daartegen zegt de komst van de kunstzinnige vogelhuisjes toe te juichen.

How to Wow:
– Hoe kun je jouw producten inzetten om de expressiedrang van je klanten te bevredigen?
– Hoe kun je je klanten betoveren met (ongewone) kleur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *