Ga naar hoofdinhoud

548: Persoonlijk (met pen)

Persoonlijk_advies

Hoe voeg je als (kleinere) boekhandel waarde toe in een wereld van Amazon en Bol?
Boekhandel van Leeuwen in Schiedam heeft een handgeschreven aanbeveling om deze roman. Met blauwe pen in keurig schoolschrift rept men van een waanzinnige familiegeschiedenis met bizarre gebeurtenissen.

Natuurlijk vind je op Internet veel meer beschrijvingen en inhoud. Maar juist in deze wereld van snelle en overvloedige info, is zo’n handgeschreven tekstje uitermate charmant. Je kunt zo op de mevrouw afstappen die bij het handschrift hoort en met haar een echt gesprek (geen chat) starten. Mooi.

How tot Wow:
– Voeg een persoonlijke handgeschreven tekst toe aan je product.
– Beweeg tegen de heersende trends in en doe iets nostalgisch.

Back To Top