560: Westafrikaans

westafrikaans

We hadden al Cruesli met chocola, maar nu hebben we Cruesli met West-Afrikaanse chocola. En dat maakt het net wat bijzonderder, zonder dat we ook maar een flauw idee hebben of Westafrikaanse chocola lekkerder, beter, of juist slechter van kwaliteit is. Sterker nog: op Internet vind ik een site waarin de Afrikaanse cacao juist de minste kwaliteit wordt toegedicht.

Door een precisering van de exotische afkomst wordt een product op de een of andere manier interessanter. Onbewust denken we dat we iets kopen dat bijzonderder of zelfs beter is (terwijl het in feite misschien juist slechter is).

Tijd voor?
IJslands bronwater
Tibetaanse suikerklontjes
West-Hondurese theezakjes

How to wow:
Geef je product een exotische precisering mee en maak het bijzonder (het wordt nog sterker als het ook klopt)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.