574: Lekker stout

Ik_ben_Lekker_Stout

Ik zag het pas toen ik thuis de foto bekeek. Niet toen ik door de 9 straatjes in Amsterdam liep. Hier vlak naast elkaar vinden we een bijzondere combinatie. Links de 1e Nederlandsche Bewaarschool, rechts de winkel Stout.
De combinatie bewaarschool-stout is een spannende. Daar zou je iets meer mee kunnen doen. Mij schiet meteen het meesterlijke gedicht Ik ben lekker stout van Annie M.G. Schmidt door het hoofd. Leuk om precies tussen beide panden op te hangen.
Al is het stout in de winkel rechts net een andere dan het stout van de kleutertjes die in het pand links naar school gingen.

How to wow:
Kijk naar zaken in de omgeving van je product. Probeer daar een spannende verwijzing naar te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.