592: Bij de Overheid

De_Overheid?

Even wat geld naar de belastingdienst brengen, kan in Rotterdam heel wat anders betekenen dan we gewend zijn. Op het Westelijk zit namelijk de Belastingdienst, eten en drinken, een restaurant met een fiscaal thema. Zo kun je bij de voorgerechten kiezen voor Wildbelasting of Zeedagenaftrek, bij de hoofdgerechten voor onder meer Compensabel verlies en Wachtgeld en bij de toetjes voor Oudedagsreserve of Toeslag zwart werken.
Leuker kunnen we het dus wel maken.

Extra grappig: naast de belastingdienst zit Buitenlandsche Zaken. Inderdaad: een reisbureau.

How to Wow:
Kies een bijzonder thema uit een heel andere context en voer dat extreem door in alles wat je doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *