1509: Spa-meter?

De kinderen van de Japans/Amerikaanse school in Rotterdam hebben de beroemde spa-fles een nieuw leven gegeven. Het zijn regenmeters geworden, waarschijnlijk in het kader van een educatief project. Grappig om te zien hoe de kids allemaal een eigen variant hebben gemaakt op het concept. De een heel functioneel met een schaalverdeling (foto 1), de ander door er nog een speciale doelgroep aan te koppelen (Lady bugs, foto 2).

Je zou als fabrikant kunnen inspelen op dit soort tweede gebruik en op je product allerlei varianten van tweede gebruik kunnen afdrukken. Laat meteen zien hoe goed je bezig bent met sustainability

Let’s Make Wow:
– Geef je product extra functies mee en laat dat op het product zelf al zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *