2115: Jailhouse… Opera!

Operadagen Rotterdam brengt van zaterdag 25 mei t/m zondag 2 juni opera en muziektheater in de theaters maar ook op bijzondere plekken in de stad. Zo wordt de voormalige strafgevangenis aan de Noordsingel tijdens het festival voor het eerst opengesteld voor publiek.

Thema van het festival (R) evolutie: Vrijheid. Vrijheid als basis van een samenleving, bevrijding uit oorlog, bevrijding uit een keurslijf, individuele vrijheid. Aansluitend bij dit thema transformeert het festival vanaf zaterdag 25 mei de oude strafgevangenis aan de Noordsingel tot een operahuis. Wie een van de drie voorstellingen bezoekt krijgt een rondleiding door het gebouw en kan vooraf in stijl eten en drinken van gevangenisdienbladen en uit tinnen bekers verzorgd door traiteur Westerkaatje.

Let's Make Wow:

Breng je aanbod op een heel bijzondere plek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *