2185: Roze Maandag

Roze Maandag

Roze Maandag is een fenomeen tijdens de Tilburgse Kermis. Op die dag vieren homo’s en hetero’s samen feest. Er rijdt zelfs een speciale trein -de roze maandag express- van Amsterdam, via Utrecht en Den Bosch, naar Tilburg.

Waar tijdens de Amsterdamse Gay Pride de hetero’s vooral toekijken hoe de homo’s feesten is het in Tilburg veel meer een feest van iedereen. Ook de hetero’s verkleden zich: ze trekken op zijn minst iets roze aan en lopen gewoon mee in de parade door de stad.

Tilburg verbindt zo op een symathieke manier volksvermaak met een groter maatschappelijk doel.

Let’s Make Wow:

– Verbind je product aan een groter maatschappelijk doel.
– Breng groepen bij elkaar die elkaar normaal mijden

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *