2797: Vleugje nieuw

Nieuw Original
Deze rol pepermunt bevat een vleugje drop. Dat is net wat anders dan een combinatie van pepermunt en drop, waarbij beide componenten even zwaar vertegenwoordigd zijn. Het gaat hier nadrukkelijk om een vleugje. Een zweem van drop in een mond vol pepermunt.

Bijzonder is ook dat deze rol tegelijkertijd  original en nieuw is. Waarden die elkaar eigenlijk uitsluiten. Normaal gesproken verschijnt het woord original pas nadat vele nieuwe varianten op een product in de markt zijn gezet. Dat woord original maakt het oerproduct in een klap waardevoller. Dit is niet een rol pepermunt, dit is een rol original pepermunt en dat is natuurlijk een wereld van verschil.
Maar deze rol is wonderlijk genoeg allebei. Original Nieuw. Ik denk een mond vol original met een vleugje nieuw?

Let’s Make Wow:
– Voeg een vleugje van iets toe.
– Combineer waarden die elkaar normaal uitsluiten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *