2948: the Butcher boy

Butcher Boy (6)
Hoe kun je je als kledingmerk nog onderscheiden? Door een extreme winkelexperience te bieden, bijvoorbeeld. Zoals the Butcher Boy in Rotterdam: een winkel in Streetwear met het uiterlijk van een supermarkt en de naam van een slager.

Alles is bijzonder bij the Butcher Boy. Dat begint onmiddellijk als je binnenstapt: je ziet een rij winkelwagentjes en langs de wanden koelschappen, zoals we dat gewend zijn bij de supermarkt. Alleen zien we nu geen groente, fruit, diepvriespizza’s of vleeswaren, maar sneakers, rugzakken,  jeans en petjes.

Het personeel ziet eruit als slagersjongens, compleet met leren slagers-schorten. De paskamers zijn in feite pasdozen: grote kartonnen dozen op zijn kant gezet. De deurknop is een slagersmes.

Voor in de winkel kun je even chillen voor een aantal computerschermen. Je kunt er even  Internet op, maar je kunt ook de voorraad van de winkel checken: kijken of jouw maat sneakers beschikbaar is. Als je dat wilt leg je vervolgens verbinding met een van de butcher boys die je verder kunnen helpen.

Let’s Make Wow:
Ga Branchejutten. En neem het uiterlijk aan van iets uit een andere branche.

Butcher Boy (5)Butcher Boy (2)Butcher Boy (1)

Butcher Boy (3)

Butcher Boy (4)Butcher Boy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *