2971: Brug van 2617

luchtsingelsponsorplankjes
De Luchtsingel in Rotterdam is een tijdelijke luchtverbinding tussen Rotterdam-Centrum en het Oude Noorden. Een houten voetgangersburg van 390 meter die in crisistijd een impuls moest geven aan een stukje verloederd Rotterdam.

Bijzonder is dat de brug van de Rotterdammers is. Dat komt doordat iedereen een stukje brug kon kopen.  Voor slechts 25 euro al een plankje, voor 125 euro een element en voor 1250 euro een heel brugdeel.

Inmiddels hebben 2617 mensen een onderdeel gekocht. Dat maakt dat de brug niet zonder slag of stoot kan worden gesloopt als de projectontwikkelaars met grote plannen komen, waarvoor de burg moet wijken. Tenminste 2617 mensen zullen daar een stokje (of moeten we zeggen: plankje) voor steken.

Let’s Make Wow:
Creëer collectief eigenaarschap door iets op te delen in heel veel stukjes en die te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *