3127: Boekenkerk

Orgelboeken
Fysieke winkels hebben het moeilijk in de concurrentie met Internet. Als je als winkelier alleen maar producten verkoopt en geen meerwaarde weet te creëren,  loop je het risico dat je de slag verliest.

De Zwolse boekhandel Waanders In de Broeren heeft daar een antwoord op gevonden. Het is, naar eigen zeggen: “veel meer dan een boekwinkel; een ongekende wereld waarin je verrassend kunt winkelen, lekker kunt eten en drinken in onze brasserie of genieten van een lezing, concert of tentoonstelling.”

En wat ook helpt: de winkel vult de meer dan schitterende Broeren-kerk.
Even een boekje kopen is een heerlijke belevenis geworden.

Let’s Make Wow:
Verkoop niet slechts producten, maar creëer een belevenis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *