Skip to content

3573: HARDE KLONTJES

image-1
Harde klontjes suiker bij de koffie in het Park Inn Hotel in Leuven. Intrigerend: bestaan er dan ook zachte klontjes?

Even googelen en je komt bij het Belgische merk Tienen terecht. Op hun website lees ik het volgende:

Het Harde Klontje van de Tiense Suiker is over de hele wereld bekend voor zijn kwaliteit. Typisch voor deze sympathieke, witte, en perfect gevormde klontjes is de hoge zuiverheidgraad. Maar het belangrijkste verschil met zijn soortgenoten zit hem in zijn intense zoetkracht.

Het Harde Klontje lost zeer snel en volledig op in elke warme drank. Daarenboven maakt het je volledig kopje lekker zoet, en niet enkel de laatste slokjes. Het zijn deze twee kwaliteiten die het Harde Klontje juist zo bijzonder maken.

Sinds 1995 heeft het Harde Klontje een groefje, waardoor het makkelijker is om het in twee te breken.

Een wereld is voor mij open gegaan. Belgen zijn niet alleen beter met voetbal, maar ook met suikerklontjes.

Met een groefje.

Lets Make Wow:
Verbeter een generiek product.

Back To Top