foto's van de straat, sinds 25-07-2007 Straatjutter: Richard Stomp 06-13620713 richard@wowideas.nl

1693: Tomato World

Tomato World is een belevingswereld rond het product tomaat.
Opgericht door het bedrijf Greenco, dat in het verleden ook al de Tommies (snacktomaatjes) bedacht. En ondersteund door bijna 40 toonaangevende bedrijven, uit de sector. Bezoekers maken speels kennis met allerlei onderwerpen, zoals: smaak, consumenten gedrag, teelt, biologische gewasbescherming, energie, technische innovaties en kwaliteit. Deze unieke expositie maakt duidelijk waarom de Nederlandse glastuinbouw internationaal de toon zet.

Let’s Make Wow:
Creëer een belevingswereld rond je productsoort en claim zo een bijzondere positie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken