Skip to content
WELKOM

Straatjutten is:

– Een techniek om overal ideeën te vinden.
– De start van een innovatiemethode.
– Het leukste teamuitje op HBO(+) nivo

De brainstorm heruitgevonden

Als we ideeën nodig hebben gaan we brainstormen. Dat levert soms prima resultaten op, maar vaak is de uitkomst een teleurstelling. 

Straatjutten is de andere manier van idee-generatie. We gaan niet in bedompte zaaltjes zitten, maar trekken de straat op en laten ons inspireren door de wereld om ons heen. We maken foto’s van alles wat onze aandacht trekt. En met de speciale iDNA-techniek vertalen we de gemaakte foto’s naar ideeën voor onze eigen organisatie.

Daarna gebruiken we de beste foto’s uit het 4.000+ foto’s tellende Straatjutten-archief om nog meer ideeën te verzinnen.

Doordat we starten met bewezen idee-principes is de kans op succes veel groter dan normaal. En Straatjutten is daarnaast ook nog eens heel veel leuker dan brainstormen in een zaaltje. 

VAKER CREATIEF

De meesten van ons brengen hooguit 1% van onze tijd door in brainstorms. Wie alleen dan creatief is laat enorme kansen liggen. Straatjutten helpt je ideeen vinden in de andere 99% van je tijd. Voel je de potentie?

SJ 1 vs 99 procent.001

Straatjutten is geweldig
als teamuitje of zelfs
een hele teamdag.

Je leert beter kijken en
overal ideeën te vinden.

Leuk en leerzaam tegelijk.

7

De 7 Voordelen van Straatjutten
1. Buiten in plaats van Binnen
2. Zorgt voor Open Mindset bij deelnemers
3. Ook zeer geschikt voor introverten
4. Meer ideeën dankzij krachtige Idee-Starters
5. Betere Ideeën door Bewezen Principes.
6. Permanent ideeën ipv een uurtje brainstormen
7. Straatjutten verrijkt je leven
CITAAT

“Zelden mijn team zo enthousiast gezien tijdens een “brainstorm”! Verbluffend dat elke Straatjut-foto zoveel bruikbare ideeen oplevert.”

Bert Gorissen, hoofdredacteur ANWB Kampioen

Het Straatjutten Handboek!

Het 167 pagina’s tellende Straatjutten boek bevat alles wat je maar zou kunnen willen weten over dit brainstorm alternatief.

Gratis proefboekje

Wie?

Straatjutten is bedacht door Richard Stomp.

Hij is als adviseur werkzaam in The Front End of Innovation. Daarnaast werkt hij als citymarketeer en programmamanager Binnenstad.

Eerder lanceerde hij het Platform tegen Nodeloos Vergaderen in Nederland, de workshop 20 keer zo creatief in 20 minuten en nog een aantal andere zaken.

Contact

Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top