Ga naar hoofdinhoud

StraatjuttenBoek2HET BOEK

Het Straatjutten boek leert je stap voor stap de straatjutten techniek waardoor je altijd en overal ideeën vindt. Maar het behandelt ook uitgebreid hoe je kunt gaan klantjutten en branchejutten.

Daarnaast leer je op een heel speelse manier om anders (frisser) te kijken naar de wereld om ons heen.

Het boek telt 167 pagina’s vol praktische informatie en een schatkamer vol foto’s van de straat. Een must have voor iedereen die geïnteresseerd is in creativiteit.

Het boek is vrijwel uitverkocht in de winkel, maar wij hebben nog wat voorraad. Koop het boek voor slechts 19,99 in onze shop.

DE AUTEUR

Richard Stomp MBA is is oprichter en CWO (Chief Wow Officer) van WOWIDEAS, een bedrijf dat diensten levert in The `front end of Innovation. Hij heeft ruime ervaring als innovatie-adviseur in het bedrijfsleven en bij de overheid. Meer over richard op richardstomp.com

30 dagen e-course

Bij het boek hoort een 30 dagen e-course met ontzettend leuke dagelijkse oefeningen. Je kunt je hier inschrijven voor de course.

KIJK IN HET BOEK:
KIES JE VERSIE:

PROBEERBOEKJE (pdf)

Screenshot_10-12-18_10_56

Het Straatjutten probeerboekje (pdf) bevat 32 pagina’s uit het volledige handboek. Je vindt er alle basisbeginselen en kunt met  de tips & tricks uit dit boekje zelf gaan jutten.

32 pgs  2.99

BEST VALUE

VOLLEDIG EBOOK

Straatjutten_pdf__pagina_1_van_169_

Dit is de digitale versie van het volledige Straatjutten handboek. In PDF vorm zodat alle foto’s goed tot hun recht komen. De goedkoopste manier om alles over Straatjutten te weten te komen.

168 pgs   9,99

PAPIEREN BOEK

StraatjuttenBoek2

Het originele papier Straatjutten handboek. Uitverkocht in de winkel, maar in beperkte oplage nog bij ons te verkrijgen.

168 pgs   19,99

Back To Top