269: Zusjes passen op

Zusjes

Restaurant Zussen in Utrecht is om twee redenen interessant:
1. Het noemt zichzelf lobby-restaurant. Dat is onderscheidend en spannend tegelijk. Ook al heb je helemaal niks te lobbyen, het verhaal dat jij gisteren in een lobby-restaurant lunchte, maakt jou op slag interessanter.

2. Zussen heeft ook Zusjes: een speelruimte voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Zolang jij in Zussen bent, kunnen je kids daar onder toezicht allerlei spellen spelen. Kost 3,50 per kind, maar dan heb je ook even heerlijk tijd voor jezelf, uh pardon: om te lobbyen natuurlijk 😉

Vraag 1: Hoe kun jij een je product een naam meegeven die de klant interessanter maakt?
Vraag 2: Hoe kun jij de kids van de klant inschakelen om je product beter te verkopen aan hun ouders?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *