484: Andere meter

parkeercontroleur

Parkeermeters zijn vaak stuk. Dat merk je doorgaans pas als je al een paar minuten driftig hebt geprobeerd te betalen. Een situatie die veel frustratie oplevert bij klanten. Parkeerwachten hebben daar niet altijd evenveel begrip voor. Het zijn van nature geen klantmanagers zullen we maar zeggen…
Hier in de Zwartjanstraat is dat anders. Deze parkeercontroleur heeft moeite gedaan om klanten te helpen en het hen zo makkelijk mogelijk te maken. Hij stelt ons zelfs gerust dat hij vlakbij is als we hem nodig hebben (aan de overkant!). Geweldig, want dat moet welhaast betekenen dat hij zestien keer per dag het briefje verandert om zijn positiewisselingen goed bij te houden.

Vraag: welke frustraties zouden jouw klanten kunnen hebben? Hoe kun je die wegnemen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.