596: Zonder wachten

Zonder_wachten

Wachten is misschien wel de frictie in onze moderne samenleving. Het opheffen van fricties is normaal al een uiterst vruchtbaar innovatieprincipe, laat staan als het om DE frictie (wachten dus) gaat. Hier aan het Vasteland in Rotterdam treffen we diagnostiek zonder wachten. Bloedonderzoek, contrastfoto van maag en slokdarm, Fundusfoto van het oog, even een supersnelle MRI? Kom gerust langs: voor je het weet sta je alweer buiten. Gediagnostiseerd en wel.

Dit is natuurlijk nog maar het begin. Next steps:
– Meniscus vervangen bij de autowasstraat
– Kaakchirurgie in de lift.
– Open hartoperatie als u toch voor het stoplicht staat.
Al is het misschien nog even wachten voor het zover is.

How to Wow:
Elimineer wachttijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *