672: Vrumd wonder leeg

Vrumd_leeg

Bijdrage van mede-jutter Tijm Corporaal:

Paal 55. Lieve Edzard. Het leven is vrumd wonder leeg zonder die.
Een mooi bordje aan de waddenkust. Wie zaten hier? Of liepen in ieder geval als geliefden langs het wad. Samen beleefden ze kennelijk de wadden. Wat een leven. Is het voor hen dat de bergeenden hier zacht fluiten en de eiders koeren? Of misschien kwam het juist door de vogels dat de emoties zo hoog opliepen. Tedere emoties dat wel.
Maar wie waren zij? Was hij haar grote liefde of misschien wel zijn beste vriend? Hoe het ook was, dit kleinood in het landschap kwam binnen. Bij mij en vast ook bij anderen op deze vrumde plek. Omdat wij allen getroffen zijn door stil verlies.

How to wow:
– Gebruik emotie
– Benut de wonderlijke kracht van streektaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *