734: Strandroeper

Strandroeper

Wachten op een plekje in een populair restaurant is zelden leuk. Je kunt natuurlijk aan de bar wat gaan drinken, maar het zou veel leuker zijn om nog even over het strand te lopen tot jouw tafeltje beschikbaar is*.
Restaurant The Boathouse in Santa Barbara, California heeft een klein apparaatje dat gaat buzzen en knipperen als je aan tafel verwacht wordt. En dus kun je nog lekker even naar de ondergaande zon gaan kijken, zonder stress dat jouw plek vergeven wordt aan een ander.

*(het is dan wel handig als er een strand in de buurt van je restaurant is.)

How to wow:
– Maak wachttijd van klanten aangenamer.
– Gebruik technologie om klanten op afstand duidelijk te maken wanneer ze aan de beurt zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *