Skip to content

1282: Verwende vogels

Ooit waren ze met weinig tevreden, maar tegenwoordig hebben vogels heel wat meer noten op hun zang. Ze willen design vogelhuisjes (zie straatjut-post nummer 635 en 839) of zelf beschilderbare woninkjes (post 504).

Ook culinair raken vogels steeds meer verwend. De tijd dat we wat oud brood konden strooien is al lang voorbij. Vogels willen strengen met vliespinda’s of zacht geroosterde zonnebloempitten.

Nieuwe trend in het culinaire vogelgebeuren is het openlucht tosti ijzer (zie foto). Hiermee lok je als vogelvriend de fladderaars zomaar weer terug uit de tuin van de buurman. Hang het tosti-ijzer op een warme zomerdag in de volle zon en de vogeltjes genieten massaal van een knapperig geroosterde boterham.
Tot de volgende trend ze weer weglokt naar de tuin van de buurman natuurlijk.

Let’s Make Wow
– Maak een gewoon product stapje voor stapje luxueuzer en houd zo voorsprong op de concurrentie

Back To Top