1794: Volgens Vrouwen

Verzekeren volgens vrouwen.De behoeften van vrouwen verschillen van die van mannen. Ook op het gebied van autoverzekeringen, aldus Onna-Onna, het verzekeringsmerk dat een speciale autoverzekering voor vrouwen ontwikkelde.

Wat betekent dat in de praktijk?
Dat Onna-Onna ‘attent en proactief’ is en meedenkt met haar klanten. Een opbeurend telefoontje nadat er schade is gereden, is voor Onna-Onna de standaardprocedure. Ook de acties zijn vrouwvriendelijk: een aanbieding bij Douglas of gratis vlaai eten bij Multivlaai. Wie een vriendin, moeder of buurvrouw aandraagt, ontvangt een tegoedbon voor een high tea voor twee. Plus: de verzekering keert uit bij diefstal van de handtas: de zogenoemde handtasdekking.

Ook niet onbelangrijk: vrouwen maken minder ongelukken dan mannen en dus kan de premie voor vrouwen scherper zijn.

Let’s Make Wow:Maak je dienst of product speciaal voor vrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *