1928: Buitenboekenkast

Midden op straat, in de binnenstad van Amersfoort, zien we opeens de Amersfoortse Boekenkast. Een opmerkelijk fenomeen waar we niet meteen de bedoeling van snappen.

Internet helpt ons verder

De Amersfoortse Boekenkast is een cadeau van contentmarketing bureau LVB Networks aan de gemeente Amersfoort. De kast staat op de Stadsring, vlakbij het Stadhuis, een drukke looproute tussen het centrum van Amersfoort en het Centraal Station, op de Stadsring nabij het raadhuis. Passanten kunnen er een boek uithalen en eventueel één of meer terugzetten. De tachtig medewerkers van LVB Networks zetten de Amersfoortse Boekenkast op werkdagen rond 8.30 uur de kast buiten en rond 17.00 uur weer veilig binnen – weer of geen weer.

Let's Make Wow:

Maak geen reclame, maar geef je klanten een kado dat blijvend zichtbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *