Skip to content

3028: Rek-gevaar

Rek-gevaar Rek-gevaar (1)
De straat is een gevaarlijke plek. Zeker als er fietsenrekken op de loer liggen, zoals hier in Bergen op Zoom.

De eerste situatie is nog enigszins te begrijpen: hij het gebruik van het onderste fietsrek kun je je hoofd stoten tegen het bovenste rek. Ontwerpfoutje, eigenlijk, maar toch mooi dat we -mede dankzij de provincie noord-Brabant-  worden gewaarschuwd tegen de vuige streken van zo’n rek.

De tweede situatie is minder duidelijk: Kijk uit Fietsenrek, meldt een blauw bord slechts. Verder geen enkele suggestie wat het rek ons aan zou kunnen doen Het ding ziet er eigenlijk ook best vriendelijk uit. Maar waarschijnlijk zijn dat de verraderlijkste. Met een grote boog omheen lopen dus.

Let’s Make Wow:
Trek de aandacht moet absurdistische waarschuwingen.

Back To Top