533: Verdwaalde jassen

Garderobe_Verplicht

Dit is een verdwaal-alarm voor alle jassen en tassen in Nederland:

Mocht u, als jas of tas, in de verleiding komen dit etablissement aan de Kruiskade in Rotterdam te betreden, dan dient u zich onmiddellijk naar de garderobe te begeven en daar tot nader order te blijven. Zelf gaan zwerven is voor jassen zowel als tassen een levensgevaarlijke bezigheid. Menig jas is hopeloos verdwaald in de krochten van dit labyrinth en van honger omgekomen. En veel tassen is hetzelfde verschrikkelijke lot beschoren geweest.
En erger nog… mocht u
toch zelfstandig gaan verdwalen dan loopt u ook nog eens het risico te worden verwijderd!

De belangenorganisatie Jassen en Tassen Nederland (afdeling Rotterdam-Noord) heeft bezwaar aangetekend tegen het verdwaal-alarm. ’Er is sprake van ernstige discriminatie van het jassen en tassengebeuren. Het is toch een schande dat sjaals, hoeden en paraplu’s wel zelfstandig naar binnen mogen, en wij niet.’

How to Wow:
Verwissel van perspectief. Doe of je zelf je product bent. Leef je in wat je (als product) allemaal meemaakt en hoe je je voelt. Kijk of je daar nieuwe ideeën door krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.